Åbningstider i påsken 2024: Åbent d. 25/03 - 27/03. Lukket torsdag-fredag, åbent d. 30/03. Lukket søndag og mandag.
Åbent som normalt fra tirsdag d. 02/04 - Vi ønsker alle vores kunder en god påske!

CHOKOLADEFONDANT

This entry has been published in at 13 november 2021 by admin


Lækker chokoladefondant, serveret med cremet vaniljeis samt syrlig bær coulis


AMARONE DELLA VALPOLICELLA, TAJAPIERA, VENETO

This entry has been published in at 13 november 2021 by admin


Italien - Uendeligt fløjlsagtig, dyb og mørk i farven. Fed og fyldig og utrolig flot afrundet. Smukke frugtnoter af især kirsebær samt en enorm kraft.


CHÂTEAU DE LA COMMANDERIE, BORDEAUX

This entry has been published in at 13 november 2021 by admin


Frankrig - Rund og fyldig med bløde og behagelige tanniner. Rig, mørk frugt i flot fløjlsblød eftersmag.


PINOT NOIR ROSÉ, S. A. PRÜM, MOSEL

This entry has been published in at 13 november 2021 by admin


Tyskland - Charmerende, let og ukompliceret med fine røde skovbærsnoter i eftersmagen.


CHARDONNAY WILD BOY, AU BON CLIMAT, CALIFORNIEN

This entry has been published in at 13 november 2021 by admin


USA - Kultvin fra Au Bon Climat. En hyldest til legenden Jim Clendenden.


PINOT BLANC, F. E. TRIMBACH, ALSACE

This entry has been published in at 13 november 2021 by admin


Frankrig - Altid en fryd for ganen. Den er frisk og tør, har god balance og viser sig smidig og læskende.


Fiskefilet

This entry has been published in at 10 januar 2021 by admin


Serveres med blandet salat, sprøde pommes frites og remoulade.


BUTLERS BØFSANDWICH MED SOVS

This entry has been published in at 18 november 2020 by admin


Burgerbolle smurt med sennep, ketchup og aioli, stor saftig hakkebøf med stegte løg, ristede og rå løg, rødbeder, hjemmesyltede agurker, ketchup, remoulade og mild pebersauce


CHOKOLADEFONDANT

This entry has been published in at 13 november 2020 by admin


Lækker chokoladefondant, serveret med cremet vaniljeis samt syrlig bær coulis.


Tapas buffet

This entry has been published in at 12 marts 2020 by admin


Roser af laks, på sprød salat, med græskarkerner og dild dressing Hjemmelavet tunmousse Rejer og krebsehaler med dild og citron Skinkesalat med mayo og rødløg Lune frikadeller Serrano skinke, lagt på rösti bund Diverse udvalg af skinker og pølser Lun tærte med kylling og peberfrugt Hønsesalat med sprød bacon Wrap med crispy kylling Bønne salat med ostetern og granatæbler Ostebræt med 3 forskellige oste, kiks og druer Katoffelflutes og brød Aioli og smør


« Forrige sideNæste side »
Back to Top