Åbningstider i påsken 2024: Åbent d. 25/03 - 27/03. Lukket torsdag-fredag, åbent d. 30/03. Lukket søndag og mandag.
Åbent som normalt fra tirsdag d. 02/04 - Vi ønsker alle vores kunder en god påske!

Selskaber ud af huset

Fra fredag d. 17/11 - 23/12 er det kun muligt at bestille julemenu ud af huset.

menu

Forretter

Kan tilkøbes for 59,- kr. pr. couvert.

Laks

Roser af røget laks på sprød salat, med ostetern, dild og citron

Serranoskinke

Serranno skinke på sprød salat, med pesto og oliven

Laksetatar

Laksetatar på sprød rugbrød, med dild, citron og ørredrogn.

Hovedretter

Minimum 8 kuverter pr. bestilling

Tapas buffet

225,- pr. pers.

Roser af laks, på sprød salat, med græskarkerner og dild dressing
Hjemmelavet tunmousse
Rejer og krebsehaler med dild og citron
Skinkesalat med mayo og rødløg
Lune frikadeller
Serrano skinke, lagt på rösti bund
Diverse udvalg af skinker og pølser
Lun tærte med kylling og peberfrugt
Hønsesalat med sprød bacon
Wrap med crispy kylling
Bønne salat med ostetern og granatæbler
Ostebræt med 3 forskellige oste, kiks og druer
Katoffelflutes og brød
Aioli og smør

Buffet

225- pr. pers.

Langtidsstegt Kalveculotte
Ramsløgsmarineret kyllingebryst
Flødekartofler
Små ovnkartofler med timian
Mild Madagaskar pebersauce
Broccoli salat
Bønnesalat med ostetern og granatæbler
Pastasalat med spicy kylling
Pastasalat med oliven og pesto
Alm. Blandet salat
Brød, smør og aioli.

Back to Top